Vinden wat je zoekt…

“Ik hoop dat je vindt wat je zoekt.”

“Ik hoop dat je de liefde, rust en vrede vindt waar je naar op zoek bent”…
Allemaal lieve woorden die ik soms hoor net voordat ik vertrek, en lief bedoeld, maar deze woorden geven me altijd een nare nasmaak. Want wat nou als ik helemaal niet op zoek ben naar wat dan ook maar gewoon wil ontdekken en ervaren? Ik weet dat er velen zijn die mij hierin wel begrijpen en mij goed kennen😉
Ik ben door genoeg processen gegaan en heb de Liefde in meZELF inmiddels wel gevonden, misschien dat ik nog niet álle deeltjes van mezelf helemaal liefheb, maar ik weet heel goed dat ik (ZELF)liefde nergens anders hoef te ‘zoeken’ dan in mezelf, ik bén liefde, we zijn allemaal liefde! Liefde zit in ons! Soms vergeet ik het eventjes maar ik weet dat het er altijd is.

Je kunt ook ergens naartoe getrokken worden puur omdat de cultuur, het klimaat, de manier van leven, de natuur en de mogelijkheden, veel meer met jou in lijn zijn dan de plek dan waar je nu woont. Is het niet juist Zelfliefde als je dan je hart en intuïtie volgt en doet waar jij blij van wordt?

“Een vlucht dan?”

Nee.. je neemt altijd overal jezelf mee, waar je ook gaat, je kunt niet vluchten voor jezelf of je struggles. Maar je kunt wel zelf je omgeving en leven creëren waarin jij het fijnst JIJ kunt ZIJN✨

Al jaren zeg ik dat ik niet bejaard wil worden hier in NL in een muf verzorgingstehuis, wachtend hoe de grijze dagen zich voorbij slepen. Ik wil LEVEN en oud worden met de natuur om me heen, buiten..

Al jaren is het een droom van mij om ooit in een “hutje op de hei” te wonen, in het groen, met ‘n grote picknick tafel buiten, in een land waar je veel meer het buitenleven kunt leven. RUIMTE om me heen hebben. Een buitenkeukentje en een ateliertje waar ik lekker kan frutselen. Met heel veel katten natuurlijk! 💚

Misschien duurt het nog jaren voordat ik in deze droom terecht mag komen, en dat zou helemaal oké zijn… maar zou het misschien ook kunnen dat ik daar nu stiekem al een sneak peek van ga krijgen?😏

Ik hoef niet te zoeken, want ik ben niets kwijt, heb alles bij me, ik hoef niet te vluchten want ik ben veilig. Ik wil gewoon ontdekken🤠

Mail Noortje

 Bel Noortje

< Terug naar blogoverzicht