Hi! Mijn naam is Noortje,

Noem me gerust Noor!

Een creatief zieltje, zo’n 36 jaar geleden op deze maffe maar interessante en mooie aardbol neergezet. Een echte Brabander met hart voor Eindhoven. Net terug van 1,5 jaar reizen met mijn campertje ‘Billy’ en ooit, later als ik groot ben 😉 zal ik denk ik ooit wel verkassen naar het zonnige Zuiden.

Als klein meisje hield ik van optreden, zingen, knutselen, tekenen en schilderen, verkleden, hutten bouwen, met m’n cross fietsje door het zand crossen. En als je me niet kon vinden zat ik het liefste heel hoog verstopt in een boom. Een Tom-boy kon je mij wel noemen! Ik had een sterke eigen wil, was koppig, gedreven en verlegen tegelijk.

Nu ik jaren verder ben en mezelf weer herontdekt hebt, beginnen die eigenschappen gelukkig weer terug te komen!

Mezelf kwijt

Leven volgens de regels…

Ik raakte mezelf kwijt gaande weg.
Ik wist niet meer wat IK nog wilde gaan doen, raakte steeds meer verwijderd van mijn eigen ik en leerde om te leven volgens de regels van anderen. ‘Want dat was “veiliger”‘.
Als kind wilde ik al iets met mijn creativiteit doen, of met dieren, maar dit werd vaak afgeraden thuis. Want; “Daar moet je wel heel goed voor zijn wil je daar echt uitsteken en echt je geld mee gaan verdienen” of, “Daar moet je wel lange en pittige opleidingen voor volgen.”.
Uit liefde, bezorgdheid, bescherming en met goede bedoelingen gezegd natuurlijk, maar het zorgde er wel voor dat ik onzeker werd in hetgeen wat ik het liefste deed!

Daardoor ben ik uiteindelijk een hele andere kant op gegaan. Zo ging ik in de zorg werken, om vervolgens jaren lang in het kappersvak te werken, om vervolgens te gaan werken in de psychiatrie, en daarna mijn yoga docenten certificaat te behalen haha!!

En ja, nu kan ik dus wel zeggen, (heel cliche ook haha): Het heeft me wel gevormd tot de persoon die ik nu ben ;). En dat is iemand met enooorrrmm veel mensenkennis, en ervaring op heel veel verschillende vlakken.

“We blijven vaak hangen in de visuele cirkel.”

……

…..

regelmatig ligt ik met mezelf in de clinch en zo ontwierp ik jaaaaraen geleden een grote interesse voor zelfhulp boeken en werd ik een junky voor zelfontwikkeling!

Ik weet als geen ander hoe ingewikkeld het leven soms kan zijn, heb mezelf al in allerlei bochten gevrongen, in de knoop gezeten, en er ook weer uit gekomen 😉
Elke keer toch weer ietsje wijzer en ietsje sterker.

Mijn eigen gedrag

Junkie voor zelfontwikkeling

Kennis over de mens, het lichaam en het menselijk brein werd een diep gewortelde passie van me. Ik ontdekte steeds meer, dat er meer uit het leven te halen valt dan dat ons wordt aangeleerd als kind. Ik dook in boeken, potcasts en mijn wereld werd groter, mooier, boeiender en waardevoller. Het hielp me bij het overwinnen van een eetstoornis, de scheiding van mijn ouders, en meerdere hardverscheurende liefdesbreuken / verdriet.

Ik dook in de meditaties en werd me stapje voor stapje steeds bewuster van mijn eigen gedrag, oude patronen en overtuigingen. Ik was niet meer te stoppen. Wat is het leven en de mens toch enorm interessant en mooi!

Herontdekken

De kracht van het Universum

Dit is mijn missie en waar ik blij van wordt:
Meer bewustzijn de wereld inbrengen. Mensen inspireren met de lessen die het leven mij geleerd heeft. Mensen inzichten meegeven op een speelse en laagdremepelige manier.

Inmiddels durf ik wel te zeggen dat ik voldoende kennis, ervaring en waardevolle informatie, cursussen en trainingen heb opgedaan om al dit moois, met jou te delen wanneer jij je geroepen voelt, en klaar bent om ook jouw, aller fijnste en mooiste jij weer her te ontdekken! :).

Ik ben hier om jou te helpen, terug naar jouw kern.

“Ook jij verdient de hoofdrol in jouw eigen leven.”

Noortje is een super fijn persoon…

Noortje is een super fijn persoon om mee te werken. Ze heeft mij geholpen bij het opzetten van mij businessplan en zorgde elke keer weer voor het laatste zetje dat ik nodig had. Ze is enorm empathisch en weet mensen op een positieve manier te inspireren. Noortje is een geboren coach omdat ze weet hoe ze naar mensen moet luisteren en zich in anderen kan verplaatsen.”

Liefs, Joyce