Ode aan mijn creatief brein.

Ik word wel eens ‘wispelturig’ genoemd, ‘niet bij te houden’. ‘Met jou weet je het maar nooit’, soms kijken mensen me aan met een blik van “haha heb je d’r weer, dat moeten we nog wel eens zien’. Soms voel ik dat mensen me niet eens meer serieus nemen als ik weer met een nieuw idee kom😅 En ja, ik begrijp het allemaal best wel… mag best😉

Soms schiet ik ook alle kanten op en ja, mijn plannen kunnen vliegensvlug veranderen!🤷‍♀️
Misschien denken anderen soms dat ik niet weet wat ik wil, maar het tegendeel is waar; als puntje bij paaltje komt weet ik juist heel goed wat ik wil!😁
Het “probleem” zit hem vaak in dat ik juist in alles mogelijkheden zie! Ik zie kansen en oplossingen in alles, dus ik noem het liever mijn SUPERPOWER💥
Alle mogelijke stappen en wegen van het één naar het ander zijn vaak één groot avontuur voor mij!🍃

“Ik voel, en beloof ook vaak heel veel en intens.”

Mijn creatief, ruimdenkend brein wordt heel snel mega enthousiast van alles wat niet volgens de boekjes gaat! Het liefste wil ik dan ook een mix maken van alle creatieve kwaliteiten die ik tot mijn bezitting heb!💫 En ja, ík geloof daarin!😏🤓

En ja, soms is het ook mijn valkuil, dan wil ik alles tegelijkertijd aanpakken en zie ik ineens door de bomen het bos niet meer. Dan word ik weer (soms teder, soms met geweld😂) terug geslingerd en gedwongen om een stapje terug te doen, het van een afstandje te bekijken, het stap voor stap te doen…En dat gaat steeds beter. Soms moet ik dingen laten varen om ruimte over te houden voor andere dingen… En ook al is het soms veel, en verwarrend, noem het wispelturig of whatever, ik zou niet meer zonder mijn creatief brein willen🥰

Waar zit jouw creativiteit in?💫🌈

 

Mail Noortje

 Bel Noortje

< Terug naar blogoverzicht