Healthy water = healthy body = happy soul

Kangen water

Heb je wel eens dat heerlijke water geproefd uit de rivier in de bergen? Dat heerlijke pure water, wat zo vol van smaak is en zacht van structuur.. Geen idee waar ik het over heb? Dan mis je wat 😉

Een poosje geleden kwam deze filter op mijn pad. Ik was wat sceptisch en dus vervaagde hij weer uit beeld. Maar toch bleef ik nieuwsgierig en bleef hij terug komen op mijn pad. Ik besloot om hem toch aan te schaffen en daar ben ik, tot op de dag van vandaag, nog steeds erg blij mee! Graag wil ik je meenemen in mijn enthousiasme over dit product en mijn kennis hierover met je delen omdat het me al meerdere keren versteld heeft laten staan en omdat ik écht geloof in de kwaliteit van het gealkaliseerd water dat mijn Kangen baby produceert.

Mijn huid werd gezonder en stralender, ik heb geen speciale haarproducten per se meer nodig –Als kapper zijnde ben ik dol op haar producten natuurlijk maar ik durf te zeggen dat het beauty water vele producten kan vervangen–, en ook mijn schoonmaak middelen heb ik weg kunnen geven. Ook voel ik me gezonder en fitter. Mijn acne is vele male minder en mijn stoelgang is veel beter!

Word je al nieuwsgierig?

Alkalisch water

Als je ervoor kiest om alkalisch water te drinken, help je je lichaam om terug te keren naar zijn natuurlijke balans, zijn evenwichtige staat. Alkaline water zorgt ervoor dat je van binnen uit gezond bent. Je bestrijd van binnenuit ziektes. Want, zoals de Enagic philosophy ook zegt; voorkomen, is altijd beter dan genezen, toch? 🙂 Het gefilterde water van de K8, niet alleen gezond om te drinken, ook te gebruiken als vervanging van al je schoonheidsproducten, haar producten én schoonmaak producten! Echt waar?? huh?! Ja echt waar! En ik zal je uitleggen hoe!

Het water wat je in de bergen vind is Alkaline water. Dit water heeft een pH-waarde (zuurgraad) van boven de 7.0. Dit is hoger dan het gewone drinkwater. Het water wat bij ons uit de kraan komt en in flessen zit is de alkaline kwijt geraakt. Het word gefilterd maar bevat lang niet meer alles wat ons lichaam juist nodig heeft om echt gezond te blijven zoals mineralen bijvoorbeeld. Het water met alkaline zul je alleen maar vinden in het water in de bergen, OF het kan worden opgewekt door een elektro mechanisme.

Het water gaat eerst door 8 elektrische in platina-gedompelde titanium platen waardoor het waterionisatie verbeterd en antioxidantproductiepotentieel verhoogd. De K8 produceert 5 soorten water, waaronder ‘Kangen water, beauty water, clean water en acidic water’, elk met z’n eigen functionaliteiten. En dat zijn er heel veel! Dus hierover ga ik graag met je in gesprek. 🙂

Het filter is uitgevonden in Japan en wordt daar al meer dan 40 jaar, in veel ziekenhuizen gebruikt om mensen te genezen. Dat het hier nog niet zo bekend is, is slechts een kwestie van tijd. Langzaam komt het filter steeds meer aan het licht. Gelukkig maar!

“Healthy water = healthy body = happy soul!”

Kangen water:

Rijk aan antioxidanten.

Je draagt je steentje bij aan de natuur door het verminderen van plastic flessen.

Bestrijding van het verouderingsproces en voorkomen / bestrijden van ziekten.

1 kopje Kangen water bevat net zoveel antioxidanten als 2,5 kg bosbessen.

Helpt de pH waarde van het lichaam in evenwicht te brengen.

Je bespaart op langere termijn geld, omdat je geen schoonmaakmiddelen en gezichts- en haarproducten meer hoeft te kopen.

Laat de K8 een mooie toevoeging zijn aan je dagelijks, gezond en bewust leven. Of maak in je bedrijf ook je klanten blij met een heerlijk glaasje of flesje alkaline water. 🙂

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie over deze fijne filter?
Stuur me dan even een berichtje en ik stuur het naar je toe 🙂